zondag 25 september 2011

bloggin' again

Een nieuwe blog, een nieuwe start?
Daar lijkt het nog het meeste op, na een moeilijke periode in mijn leven besef ik nu nog des te meer waar het in het leven om draait, en dat is doen wat je graag doet, met de mensen die echt iets te betekenen hebben. Al de rest is maar opvulling en is mijn precious energie niet waard.
Ik heb nu gekozen voor een stresslozer bestaan, hoewel dat dat in feite niet bestaat als je in de horeca werkt, maar ik zal het anders formuleren, ik kies nu alleen nog voor leuke stress. De stress en de adrenaline waardoor je nog harder je best doet, waar je beter van wordt, ipv de stress waar je wakker van ligt en dingen gaat doen die je eigenlijk niet leuk vindt.
Deze blog is een zoektocht naar dit leukere leven, en wat je hier zeker in terug zal vinden is het naaien, want dat blijft toch een passie. Ook mijn passie voor koken en eten en proberen er niet te veel van bij te komen :-).En natuurlijk mijn kindjes: mijn bengeltje Nina, die bijna 3 wordt en waar je de komende tijd dus vooral verjaardagsnaaisels voor zal kunnen komen bekijken, en mijn twee engeltjes Matisse*(25-2-11) en Lili Rose*(11-7-11) die dit jaar gestorven zijn, beiden op 16 weken zwangerschap, en waarvan de wetenschap nog niet weet hoe zoiets mogelijk is. Ik ga verder met Nina aan mijn hand en mijn twee lieverds in mijn hart .
Welkom!

5 opmerkingen:

 1. Lieve Vicky,

  Ik volg je nieuwe blog zeker.
  Ik vind je heel moedig en sterk. Het is zeker niet gemakkelijk, maar probeer inderdaad te genieten van wat je hebt en je tijd en energie te investeren in wie en wat het waard is.
  Succes en vooral veel geluk ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zoektocht naar een stresslozer puur leven, ik lees graag mee. Er zal hier ongetwijfeld veel moois en inspirerends verschijnen... Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je weer gaat bloggen. Ben heel benieuwd naar je maaksels. Ik wens je heel veel succes in je zoektocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dat ik je nieuwe blog ontdekt heb. Ik zie net dat Lili Rose op dezelfde dag als Ava geboren is en moet zeggen dat dat me wel raakt... :'( Lieve Vicky, ik hoop zo hard dat 2012 jouw jaar wordt!

   Verwijderen
 4. Fijn je terug te vinden hier.
  En ook nog steeds benieuwd naar je maaksels!!

  BeantwoordenVerwijderen